vineri, 6 martie 2009

Sony VAIO P Lifestyle


Editia showului CES din acest an abunda de lansari de netbook-uri, care mai de care mai bine dotate si cu preturi imbatabile. Printre ele se numara si nou-venitul Sony VAIO P Lifestyle, care va sosi la un pret de 900 de dolari si va cantari doar 700 de grame.

Terminalul suporta conectivitate WiFi b/g/n, LAN si Bluetooth, fiind compatibil si cu serviciile 3G EV-DO oferite de Verizon. Vaio P este cu 10% mai mic decat VAIO TT, iar display-ul sau are o diagonala de 8 inchi. Rezolutia acestui ecran este incredibila, 1600 x 768 pixeli, Sony descriind display-ul drept unul ultra wide, capabil sa afiseze o pagina web in totalitate, fara a fi nevoie de scrolling orizontal.

Printre specificatiile acestui netbook se mai numara un GPS, o camera web, sloturi pentru carduri MS si SD, dar si OS-ul Windows Vista. Ca bonus, Sony ofera un “Instant Start Mode”, care asigura o bootare rapida a terminalului, cu acces direct la Sony Xross Media Bar si browsing Internet. Acesta a fost lansat in luna februarie!!


Niciun comentariu: